Mud Weekend
Mud Weekend
23 - 24 Φεβρουαρίου 2019
από 200€

Η εκδρομή – εξόρμηση γίνεται 2 ήμερη! Μεγαλύτερη απόλαυση, περισσότερη αδρεναλίνη πλέον με διανυκτέρευση. Με αφετηρία πάντα τις εγκαταστάσεις του GS Traveler και οδηγό τον εκπαιδευτή μας, Βασίλη Μπούδρο, θα ανακαλύπτουμε κάθε φορά νέες εικόνες σε εκτός δρόμου διαδρομές προσφέροντας απόλαυση και ασφάλεια. Βουνοπλαγιές, δάση, χωμάτινα περάσματα, ποτάμια και λίμνες μας περιμένουν να τα διασχίσουμε σε Off Road - Adventure εκδρομές.

Μία επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε δυσκολότερα τερέν και για εκείνους που ψάχνουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τον φόβο ότι δεν μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια σε off road δρόμους. Η ομάδα του GS Traveler έχει την εμπειρία και την δυνατότητα να σου προσφέρει αυτή την μοναδική εμπειρία, δίνοντας σου την ευκαιρία να εξελίξεις σε πράξη τις οδηγικές σου ικανότητες.

Κάνετε μια ενοικίαση μοτοσυκλέτας BMW, επιλέγοντας το αγαπημένο σας μοντέλο ή ελάτε με τη δική σας μοτοσυκλέτα σε μία Off Road περιπέτεια – έκπληξη κάθε φορά και ανακαλύψτε την χαρά της απόλαυσης να βρίσκεσαι έξω στο φυσικό περιβάλλον.

Σχετικα με το ταξιδι

Οι εκδρομές Mud Saturday αναβαθμίζονται σε διήμερες εξορμήσεις «έκπληξη» με οδήγηση μέσα από περισσότερες όμορφες ορεινές μικτές διαδρομές. Ελάτε με την μοτοσυκλέτα σας ή κάντε μια ενοικίαση μοτοσυκλέτας από το στόλο μας να κάνουμε ένα ταξίδι με μηχανή, να διασκεδάσουμε σε προορισμούς που μας προσφέρουν ευχαρίστηση και αδρεναλίνη. Στο τέλος της ημέρας θα διανυκτερεύσουμε σε ένα παραδοσιακό κατάλυμα μέσα στην υπέροχη Ελληνική φύση.Δραστηριοτητες

Εκτός δρόμου διαδρομές μεγάλου ενδιαφέροντος
Συμβουλές οδήγησης στην πράξη
Διανυκτέρευση σε κατάλυμα
Πρωινό στο κατάλυμα
Δείπνο σε ταβέρνα
Στο πακέτο περιλαμβάνονται και εξαιρούνται συνοπτικά τα ακόλουθα:
Τι περιλαμβάνεται Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτονται από το πακέτο και την τιμή.
 • Έμπειρος συνοδός με μοτοσυκλέτα
 • Διανυκτέρευση σε επιλεγμένο κατάλυμα της περιοχής
 • Πρωινό
 • Δείπνο
 • Όλοι οι νόμιμοι φόροι
Τι δεν περιλαμβάνεται Προϊόντα και υπηρεσίες που δεν καλύπτονται από το πακέτο και την τιμή.
 • Ενοικίαση μοτοσυκλέτας
 • Κόστη βενζίνης
 • Κόστη διοδίων
 • Προσωπικά έξοδα
 • Προσωπική ασφάλιση 
 • Ενδιάμεσα γεύματα
 • Ποτά και αφεψήματα
 • Φωτογραφικός εξοπλισμός
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω ως «περιλαμβάνεται»
 1. Πρόγραμμα Εκδρομής Αναχώρηση από την Αθήνα, προορισμός η διασκέδαση.

  Μία εκδρομή με βασικό στοιχείο τον προορισμό έκπληξη κάθε φορά. Μία περιπέτεια μοναδικής εμπειρίας που μας δίνει την δυνατότητα κάθε φορά να ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο, να ωθούμε τον εαυτό μας και τις οδηγικές μας ικανότητες σε νέα όρια μην εμποδίζοντας τη διασκέδαση να έχει τον πρωταρχικό ρόλο. Ένα ταξίδι με μηχανή εκπαιδευτικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση σε επιλεγμένο κατάλυμα στο τόπο που θα επισκεφθούμε. Μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εκδρομή!

 1. Οδηγοί Ταξιδιών

  Οδηγός της εκδρομής σημαίνει ότι την εκδρομή οδηγεί με μοτοσυκλέτα έμπειρος συνεργάτης μας. Επίσης ένα όχημα υποστήριξης συνοδεύει την εκδρομή,  το οποίο μεταφέρει αποσκευές και επιπλέον αναγκαίο εξοπλισμό (όπου αυτό αναφέρεταΙ).

 2. Ένδυση μοτοσυκλετιστών

  Οι αναβάτες χρειάζεται να φέρουν τον δικό τους εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, μπότες, παντελόνια, γάντια κτλπ.). Προτείνουμε την χρήση στολής 4 εποχών καθώς επίσης να υπάρχουν έξτρα αδιάβροχα (μπουφάν, παντελόνι), για την περίπτωση βροχής, για πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού αναβάτη κατόπιν συνεννόησης. 

 3. Αποσκευές

  Οι αποσκευές θα μεταφέρονται από το όχημα υποστήριξης (όπου αυτό αναφέρεται). Ο κάθε αναβάτης μπορεί να αφήσει στο όχημα υποστήριξης μία αποσκευή.

 4. Gallery

  Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και οι αντίστοιχοι Οργανισμοί Τουρισμού των χωρών που επισκεπτόμαστε, είναι οι κύριοι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων των εικόνων και έχουν την αποκλειστική χρήση αυτών. Η χρήση των εικόνων που είναι αναρτημένες σε αυτόν τον ιστότοπο υπάγεται στις διατάξεις του ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Billing Information

23/02/2019-24/02/2019
200€