Κρήτη
Κρήτη
27 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου 2019
από 1250€

Ένας μοναδικός προορισμός  η Κρήτη προσφέρει εικόνες που γοητεύουν. Το διαρκώς εναλλασσόμενο τοπίο, ο πολιτισμός, οι παραλίες, τα οροπέδια, τα μνημεία θα μας συνοδεύσουν σε ένα 8ήμερο ταξίδι γεμάτο οδηγική αλλά και γευστική απόλαυση.

 

Σχετικα με το ταξιδι

Βουνά δύσβατα και επιβλητικά, εξωτικές θάλασσες με κρυστάλλινα νερά, πλούσια ιστορία, εντυπωσιακά φαράγγια, ενδοχώρα με γραφικά χωριά, παραδόσεις και εξαιρετική τοπική κουζίνα.To μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.Δραστηριοτητες

Ενετικό Λιμάνι Χανίων - Σειτάν Λιμάνι
Ελαφονήσι - Πλακιάς - Αμμόλοφοι Αγίου Παύλου
Μονή Πρέβελης - Αγία Γαλήνη
Φραγκοκάστελο - Λέντας - Ιεράπετρα
Μάταλα – Βάι – Creta Aquarium
Αγιοφάραγγο - Μάλεμε
Κνωσσός - Σπιναλόγκα
Λιμνοθάλασσα Μπάλου
Πόλη Ηρακλείου
Στο πακέτο περιλαμβάνονται και εξαιρούνται συνοπτικά τα ακόλουθα:
Τι περιλαμβάνεται Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτονται από το πακέτο και την τιμή.
 • 8 ημέρες ταξίδι
 • 6 ημέρες οδήγησης
 • 5 διανυκτερεύσεις στην Κρήτη
 • 2 διανυκτερεύσεις εν πλω σε τετράκλινη καμπίνα
 • 7 πρωινά γεύματα
 • 7 βραδινά δείπνα
 • Εισιτήρια πλοίων επιβατών / οχημάτων μετ' επιστροφής
 • Έμπειρος πιστοποιημένος συνοδός F.I.M.
 • Σχεδιασμός και οργάνωση ταξιδιού
 • Καθημερινή ενημέρωση πριν από την αναχώρηση
 • Όλοι οι νόμιμοι φόροι
Τι δεν περιλαμβάνεται Προϊόντα και υπηρεσίες που δεν καλύπτονται από το πακέτο και την τιμή.
 • Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους
 • Ενοικίαση μηχανής
 • Κόστη βενζίνης
 • Προσωπικά έξοδα
 • Προσωπική ασφάλιση 
 • Ενδιάμεσα γεύματα
 • Ποτά και αφεψήματα
 • Φωτογραφικός εξοπλισμός
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται παραπάνω ως «περιλαμβάνεται»
  1. Ημέρα 1 Αθήνα - Λιμάνι Πειραιά - Επιβίβαση στο πλοίο για Χανιά (15 χλμ)

   Αναχώρηση με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες μας.

  2. Ημέρα 2 Τάφοι Βενιζέλου - Ενετικό λιμάνι Χανίων – Σειτάν Λιμάνια - Γερμανικό νεκροταφείο Μάλεμε – Μπάλος – Φαλάσαρνα - Ελαφονήσι (175 χλμ)

   Άφιξη στο Λιμάνι των Χανίων πολύ πρωί και αναχώρηση για μια περιήγηση της περιοχής. Θα δούμε τους τάφους των Βενιζέλων, την παραλία Σειτάν Λιμάνι και θα μπούμε στο παλιό Ενετικό Λιμάνι για ένα καφέ. Αναχώρηση με κατεύθυνση δυτική. Στάση στο Μάλεμε και επίσκεψη στο Γερμανικό κοιμητήριο. Μετά θα επισκεφθούμε τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και κατόπιν θα κινηθούμε νότια μέσω της παραλίας Φαλάσαρνα θα φτάσουμε στην περιοχή στο Ελαφονήσι όπου και θα διανυκτερεύσουμε το βράδυ.

  3. Ημέρα 3 Ελαφονήσι – Παλαιόχωρα– Επανοχώρι– Ομαλός – Ασκύφου –Χώρα Σφακίων (217 χλμ)

   Εκκίνηση με κατεύθυνση ανατολικά. Θα επισκεφθούμε την Παλαιόχωρα και μετά θα κυκλώσουμε τα Λευκά Όρη με τελευταία στάση τα Σφακιά όπου και θα καταλύσουμε το βράδυ.

  4. Ημέρα 4 > Σφακιά – Φραγκοκάστελο – Πλακιάς– Πρέβελη - Αμμόλοφοι Αγίου Παύλου - Αγία Γαλήνη - Μάταλα (153 χλμ)

   Σήμερα θα κινηθούμε στο νότιο κομμάτι απολαμβάνωντας μέρη όπως το ενετικό κάστρο Φραγκοκάστελο, την Ιερά Μονή Πρέβελης με την ομώνυμη παραλία πριν φτάσουμε στα Μάταλα για τη διανυκτέρευση μας.

  5. Ημέρα 5 Μάταλα - Αγιοφάραγγο - Λέντας - Ιεράπετρα (165 χλμ)

   Εκκίνηση από Μάταλα με πρώτη στάση την Παραλία Αγιοφάραγγο. Μια μαγευτική διαδρομή μέσα από το φαράγγι μας αποκαλύπτει αυτή την σχετικά άγνωστη παραλία. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Ιεράπετρα όπου και θα διαμείνουμε στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λασιθίου.

  6. Ημέρα 6 Ιεράπετρα – Ξερόκαμπος – Βάι – Σπιναλόγγα – Παραλία Μιλάτου (255 χλμ)

   Κινούμενοι βόρεια και ανατολικά θα εισέλθουμε στο φοινικόδασος στο Βάι. Η συνέχεια θα μας βρει στην ξακουστή Σπιναλόγγα την οποία θα επισκεφθούμε και θα περιηγηθούμε. Εν συνεχεία θα καταλύσουμε στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή της Μιλάτου.

  7. Ημέρα 7 Παραλία Μιλάτου, Creta Aquarium, Κνωσσός, Ηράκλειο (70 χλμ)

   Ημέρα αναχώρησης η σημερινή. Θα περιηγηθούμε στο καταπληκτικό Ενυδρείο θαλάσσιας ζωής και μετά θα επισκεφθούμε την αρχαία πόλη της Κνωσσού όπου και θα περιηγηθούμε στο χώρο. Η συνέχεια θα δοθεί στην πόλη του Ηρακλείου όπου θα επισκεφθούμε τα μουσεία της πόλης πριν επιβιβαστούμε στο πλοίο για την επιστροφή μας.

  8. Ημέρα 8 Άφιξη στο Λιμάνι του Πειραιά και αποχαιρετισμός (15 χλμ)

   Το καράβι μας φτάνει στο Λιμάνι του Πειραιά και τελειώνει η εκδρομή μας.

 1. Οδηγοί Ταξιδιών

  Οδηγός της εκδρομής σημαίνει ότι την εκδρομή οδηγεί με μοτοσυκλέτα έμπειρος συνεργάτης μας. Επίσης ένα όχημα υποστήριξης συνοδεύει την εκδρομή,  το οποίο μεταφέρει αποσκευές και επιπλέον αναγκαίο εξοπλισμό (όπου αυτό αναφέρεταΙ).

 2. Ένδυση μοτοσυκλετιστών

  Οι αναβάτες χρειάζεται να φέρουν τον δικό τους εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, μπότες, παντελόνια, γάντια κτλπ.). Προτείνουμε την χρήση στολής 4 εποχών καθώς επίσης να υπάρχουν έξτρα αδιάβροχα (μπουφάν, παντελόνι), για την περίπτωση βροχής, για πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού αναβάτη κατόπιν συνεννόησης. 

 3. Αποσκευές

  Οι αποσκευές θα μεταφέρονται από το όχημα υποστήριξης (όπου αυτό αναφέρεται). Ο κάθε αναβάτης μπορεί να αφήσει στο όχημα υποστήριξης μία αποσκευή.

 4. Gallery

  Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και οι αντίστοιχοι Οργανισμοί Τουρισμού των χωρών που επισκεπτόμαστε, είναι οι κύριοι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων των εικόνων και έχουν την αποκλειστική χρήση αυτών. Η χρήση των εικόνων που είναι αναρτημένες σε αυτόν τον ιστότοπο υπάγεται στις διατάξεις του ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Billing Information

27/09/2019-03/10/2019
1,250€