ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή του μισθώματος γίνεται πάντα μέσω μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, είτε με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Πληρωμή γίνεται επίσης μέσω Paypal.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΜΙΣΘΩΣΗ – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η μίσθωση για το ζητούμενο χρονικό διάστημα και την επιλεγμένη μοτοσυκλέτα προκαταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης σε ποσοστό 30%. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:

ALPHA BANK:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΒΑΝ: GR2901401120112002002029579

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΒΑΝ: GR7501717520006752143206843

SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Η επωνυμία του δικαιούχου των παραπάνω λογαριασμών εμφανίζεται ως, V.A.K. MOTO RENTALS Ι.Κ.Ε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Κατά την ακύρωση μίας μίσθωσης δεν υπάρχει καμία επιστροφή  της προκαταβολής, εφόσον η ακύρωση γίνει σε χρόνο μικρότερο των 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης. Στην περίπτωση όπου η ακύρωση γνωστοποιηθεί εγγράφως στην εταιρεία σε χρόνο μεγαλύτερο των 30 ημερών από την έναρξη της μίσθωσης , τότε επιστρέφεται το 30% της προκαταβολής.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Κατά την παράδοση της μηχανής καταβάλλεται το ποσό της εγγύησης μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης , όπως αυτό εμφανίζεται στα αναλυτικά στοιχεία της κάθε μοτοσυκλέτας. Η εγγύηση πιστώνεται στον μισθωτή με την επιστροφή της μοτοσυκλέτας και εφόσον δεν διαπιστωθούν βλάβες ή άλλα συμβάντα σε αυτήν, που προήλθαν κατά την διάρκεια της μίσθωσης. Επίσης γίνεται έλεγχος για πιθανά πρόστιμα , τα οποία εφόσον έχουν προκύψει αφαιρούνται από την εγγύηση.

ΦΠΑ

Περιλαμβάνεται σε όλες τις τιμές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε επικοινωνία για τυχόν αλλαγές , παρατηρήσεις, ειδικές ρυθμίσεις γίνεται μόνον εγγράφως και μέσω της διεύθυνσης

 

V.A.K. MOTO RENTALS IKE

ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 16, ΤΚ 115 26, ΑΘΗΝΑ

ΥΠΟΚΑΤ. Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 339, ΤΚ 16346, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΜΟΤΟ

ΤΗΛ: 2111046904  -  ΑΦΜ : 800963039