ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Όλες οι μισθώσεις μοτοσυκλετών αρχίζουν και τελειώνουν στα γραφεία της εταιρείας, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 339 , Ηλιούπολη. Η εταιρεία λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 0900 έως τις 1900. Σάββατο λειτουργεί από τις 0900 έως τις 1600. Κυριακές και επίσημες αργίες είναι εφικτό να γίνει παράδοση και παραλαβή μηχανών κατόπιν συνεννόησης και με έξτρα χρέωση 25 ευρώ. Παραδόσεις ή παραλαβές από άλλα σημεία της Ελλάδας , είναι εφικτές κατόπιν ειδικής συνεννόησης.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Κατά την ακύρωση μίας μίσθωσης δεν υπάρχει καμία επιστροφή  της προκαταβολής, εφόσον η ακύρωση γίνει σε χρόνο μικρότερο των 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης. Στην περίπτωση όπου η ακύρωση γνωστοποιηθεί εγγράφως στην εταιρεία σε χρόνο μεγαλύτερο των 30 ημερών από την έναρξη της μίσθωσης , τότε επιστρέφεται το 30% της προκαταβολής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Τα εμφανιζόμενα, στον επίσημο ιστότοπο, μοντέλα και χρώματα είναι ενδεικτικά και η εταιρεία δικαιούται κατά την τελική παράδοση της μισθωμένης μοτοσυκλέτας να διαθέσει τελικά ίδιο ή παρεμφερές μοντέλο και χρώμα κατά την διακριτική της ευχέρεια.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Το κόστος των καυσίμων δεν περιλαμβάνεται στο μίσθωμα του οχήματος και βαρύνει αποκλειστικά τον μισθωτή.