Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

καινοτόμες υπηρεσίες στο χώρο της ενοικίασης μοτοσικλετών BMW
 

Ίδρυση

Η ΒΜW Βαγιανέλης ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1989, με ιδρυτές τον Τάσο και Γιάννη Βαγιανέλη.

Πορεία

Το 1990 έγινε επίσημος Έμπορος Μοτοσυκλετών ΒΜW του τότε επίσημου εισαγωγέα Intercar AE, αποτελώντας την πρώτη κάθετη μονάδα μοτοσυκλετών BMW

Σήμερα

Eίναι σταθερά ο No1 σε πωλήσεις επίσημος έμπορος Μοτοσυκλετών BMW πανελλαδικά

VAK

VAGIANELIS MOTO RENTALS

Eνοικιάσεις μοτοσυκλετών BMW και διοργάνωση ταξιδίων και εκπαίδευση αναβατών
 

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το 2016, η ΒΜW Βαγιανέλης μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, στη Λ. Βουλιαγμένης 339. Το κάθετο συγκρότημα των 1.450τμ δημιούργησε νέα δεδομένα εξυπηρέτησης και θεωρήθηκε ως ένα απο τα καλύτερα καταστήματα επίσημου εμπόρου BMW Motorrad στη Ευρώπη.

Στόχος της ΒΜW Βαγιανέλης, εκτός από τη διασφάλιση της άρτιας εξυπηρέτησης, είναι ο Άνθρωπος-Αναβάτης και η ασφάλειά του. Με κατάλληλες ενέργειες και δράσεις η ΒΜW Βαγιανέλης συμβάλλει σημαντικά σε ενημερωτικό και εκπαιδευτικό επίπεδο διεξάγοντας Σεμινάρια Οδηγικής εκπαίδευσης, πραγματώνοντας το σύγχρονο σλόγκαν του εργοστασίου “Make Life A Ride” και της ΒΜW Βαγιανέλης “Πάντα Μπροστά”…με ασφάλεια!

Το 2018 η BMW Βαγιανέλης αποφασίζει μαζί με τους συνεργάτες της, να κάνουν το επόμενο βήμα, να επενδύσουν στην παροχή υπηρεσιών ενοικιάσεως μοτοσυκλετών BMW , είτε για μεμονωμένα είτε για οργανωμένα ταξίδια ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οδηγός μας, η δίψα για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και εξυπηρέτησης σε Έλληνες και ξένους αναβάτες, αλλά και το πάθος που μας χαρακτηρίζει για πρωτοπόρες κινήσεις.

Η VAGIANELIS MOTO RENTALS

Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως, και μιας και η Ελλάδα με μηχανή μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στους ταξιδιώτες αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η VAGIANELIS MOTO RENTALS, είναι πια πραγματικότητα ήδη από τον Μάρτιο του 2018 , αρχίζοντας να εμπλουτίζει τον στόλο της με τα μοντέλα της BMW Motorrad που αγαπήθηκαν διεθνώς. Τα GS, τις μοτοσυκλέτες παντός εδάφους, γιατί η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη τόσο από τα ασφάλτινα στροφιλίκια της, αλλά και από τις απέραντες χωμάτινες διαδρομές της από την Πίνδο μέχρι τα Λευκά Όρη.

Ξεκινάμε λοιπόν το νέο αυτό ταξίδι μαζί σας, ελπίζοντας για άλλη μια φορά να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, δίνοντας σας την δυνατότητα και την ευκαιρία να δείτε την Ελλάδα, όπως πάντα ονειρευόσασταν. Την άλλη Ελλάδα, σε αυτή που μόνο μια GS μπορεί να σας ξεναγήσει, χαρίζοντας σας αλησμόνητες εμπειρίες.

Πάμε λοιπόν ξανά μπροστά , να γνωρίσουμε την πατρίδα μας, μαζί ……. Make Life A Ride in Greece